Maak jezelf klaar voor de IOT-centric Front End Development

We leven in een technologische wereld die continu verandert. Om succesvol te blijven is het van belang voor bedrijven om pro-actief te zijn en als eerste met nieuwe technologische ontwikkelingen voor de dag te komen. Momenteel is het tijdperk van Internet of Things (IoT) begonnen.

  

Lees verder...

15 Vaak gebruikte afkortingen in Web Development Jargon

De steeds toenemende acroniemen in het jargon van de web ontwikkeling industrie kan zeer uitdagend zijn, niet alleen voor beginners, maar ook voor ervaren ontwikkelaars. In dit artikel, geven wij u 15 dergelijke acroniemen die vaak te zien zijn in de technologische artikelen:

  

1. ARIA

Accessible Rich Internet Applications, ook gebruikt als WAI-ARIA (WAI staat voor Web Accessibility Initiative). Dit is een technische specificatie gepubliceerd door het World Wide Web Consortium (W3C) dat verschillende front-end technieken definieert die personen met een handicap in staat stelt om toegang te krijgen tot web content en laat genieten van moderne web apps met ondersteunende technologieën.

Lees verder...

3 Vereisten voordat u begint met Mobile App Development

Mobile App Development is evolving at this stage. But the question is where to start, there are aspects that many mobile app developers realize in the later stage of development. Things like screen resolution or a few small details that you should know before the start of the development process.

  

Lees verder...