Integreer veiligheidsmaatregelen en Boost e-commerce conversie

In de e-commerce ruimte wordt de concurrentie met de dag heviger door de toenemende voorkeur van consumenten om online te winkelen. Omdat het ras van de digital natives aanzienlijk groeit en dus ook zijn e-commerce transacties, zijn e-winkels meer vatbaar voor cyberaanvallen. Daarom moet u met een e-commerce ontwikkelings organisatie praten en de integratie van veiligheidsmaatregelen in uw e-commerce website overwgen om kwetsbaarheden te minimaliseren en potentiële exploits voorkomen.

  

Lees verder...

Investeer in mobiele app ontwikkeling om je e-commerce sales te verhogen

Online winkels hebben een sterke stijging van  klanten gezien in 2016 als meer en meer klanten kiezen voor online winkelen om de drukte van bakstenen en mortiere winkels te vermijden. Online winkelen maakt het mogelijk om gemakkelijk gebruik te maken van de speciale aanbiedingen zonder de enorme mensenmassa te trotseren. Bovendien heeft de mobiele e-commerce de e-commerce websites overtroffen als het gaat om het genereren van inkomsten. Dus, neem contact op met een mobiele app ontwikkeling agentschap voor het maken van uw e-commerce app.

  

Lees verder...

Maak gebruik van Visual Recognition Mobile App voor de verbetering van uw bedrijf

Moderne bedrijven worden geconfronteerd met de uitdaging om de data effectief te benutten , meestal in de vorm van foto's, om hun best mogelijke voordeel te bereiken. De Watson Visual Recognition Service stelt mobiele app ontwikkeling experts in staat om applicaties op maat van uw zakelijke behoeften te creëren.

Lees verder...