Hoe Microsoft Azure opnieuw aan het uitvinden is voor de Enterprise?

Steeds meer bedrijven passen de cloud aan voor specifieke toepassingen met een voornemen om IT-kosten te verlagen en nieuwe cloud intensieve business modellen te lanceren. Per recent marktonderzoek rapport laat zien dat veel bedrijven cloud prioriteit geven over on-premise workload implementaties. Ze kijken uit naar een wereldwijde cloud-platform om de implementatie en het beheer van applicaties voor een snellere app innovatie te faciliteren en Microsoft is Azure aan het herdefiniëren om aan de behoeften van de ondernemingen te voldoen. Laten we kijken naar enkele van de manieren waarop Azure te werk gaat en in opkomst is als een leider:

  

Bedrijven als bijdragers

Microsoft helpt senior management teams van hun klanten om hun app roadmap te realiseren door de bedrijven de mogelijkheden te geven  om Cloud Services te kopen en dus enterprise partners te maken in de nieuwe app creatie.

Zie ook- Korte geschiedenis van JavaScript verteld door JS specialisten 

Breid de bestaande IT van ondernemingen uit

Het stelt u in staat om zowel de cloud en uw datacenter te gebruiken door Azure model ontwikkeling en ontplooiing naar uw eigen datacenter te brengen. Meestal hebben ondernemingen hun IT-infrastructuur jaren eerder gestandaardiseerd op Microsoft architecturen en daarom genieten en kiezen ze meer voor Azure dan andere cloud-platforms.

Pay-as-you-go diensten

Azure diensten passen zich snel aan aan uw vraag door op en neer te schalen, omdat ze werken op een pay-as-you-go-modus. Daarom hoeft u alleen te betalen voor wat u gebruikt. Azure heeft een commitment gemaakt om de prijzen van de concurrent te matchen voor cloud-infrastructuur services, zoals bandbreedte, opslag en de berekening van een per-minuut facturering tarief wat betekent dat je altijd een onklopbare prijs zou krijgen voor de gemaakte diensten.

Data privacy en bescherming

Azure heeft zich gevestigd als de marktleider door het maken van een verbintenis voor de bescherming van uw gegevens. Zij waren de eerste van de cloud providers die erkend werden door de autoriteit voor gegevensbescherming van de Europese Unie voor hun inzet voor strengere EU privacywetgeving. Zij waren ook de eerste die zich aanpaste aan de ISO 27018, de nieuwe internationale cloud privacy norm.

Wereldwijd netwerk

Microsoft Azure helpt u om uw apps overal in de wereld te laten draaien en betere prestaties te laten behalen omdat het draait op een wereldwijd netwerk van datacenters beheerd door Microsoft in 30 regio's, dat zijn veel meer regio's en landen dan Google cloud en Amazon Web Services samen bereiken.

Nu weet je hoe Microsoft Azure wereldwijd wordt geschaald om de visie van de uitzonderlijke cloud app systeemontwikkeling van de ondernemingen te ondersteunen.

Bekijk meer informatie over de ASP.NET MVC Ontwikkeling, asp.net specialist en Outsourcing Website Ontwikkeling Agentschap. 

Reacties

Get the collection of happy new year wallpapers, quotes, greeting card etc for your loved ones.

ipl 2017 schedule

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d21ae4
Onthoud mijn gegevens!