Integreer veiligheidsmaatregelen en Boost e-commerce conversie

In de e-commerce ruimte wordt de concurrentie met de dag heviger door de toenemende voorkeur van consumenten om online te winkelen. Omdat het ras van de digital natives aanzienlijk groeit en dus ook zijn e-commerce transacties, zijn e-winkels meer vatbaar voor cyberaanvallen. Daarom moet u met een e-commerce ontwikkelings organisatie praten en de integratie van veiligheidsmaatregelen in uw e-commerce website overwgen om kwetsbaarheden te minimaliseren en potentiële exploits voorkomen.

  

Veiligheid van uw e-store is vaak een ondergewaardeerde factor die eigenlijk uw conversie verhoogt. Als je het licht opvat dan zouden cybercriminelen in uw site infiltreren en veel schade aan uw bedrijf kunnen veroorzaken. Zij kunnen de persoonlijke gegevens en verificatiegegevens van uw klanten hacken en gebruiken voor hun financiële voordelen. Laten we een kijkje nemen in hoe u uw e-store kunt beveiligen:

Zie ook- Investeer in mobiele app ontwikkeling om je e-commerce sales te verhogen

Vertrouwelijke verbindingen

Het hebben van vertrouwelijke verbindingen op uw e-commerce website bewijst dat het is beveiligd en uw klanten veilig tijd kunnen doorbrengen op uw e-store en online transacties kunnen uitvoeren. Het niveau van bescherming verschilt op basis van security providers; dus investeer in degene die je echt vertrouwt, omdat het uw conversie direct beinvloedt.

SSL-certificaat

Secure Sockets Layer (SSL) is een beveiligingstechnologie die gecodeerde verbinding tussen een webserver en een browser vestigt. Het hebben van een SSL-certificaat, toont een groene Lock-lampje in de browsers URL en uw klanten herkennen het als een symbool van veiligheid en vertrouwen zo dat hun informatie niet zal worden gelekt. Als u het SSL-certificaat niet hebt kan u uw publiek overlopen naar de site van uw concurrent en kunt u dus conversie verliezen. Dus, verkrijg advies van uw e-commerce ontwikkeling specialist om u te begeleiden bij het kiezen van een betrouwbare en gerenommeerde Certificate Authority (CA).

Veilige betaling

Vraag uw e-commerce ontwikkeling expert om zoveel mogelijk betalingsmogelijkheden te integreren, omdat veel klanten verondersteld worden een site te verlaten als ze niet hun voorkeur betaling gateways vinden. Bovendien, met beveiligde verbinding kunt u verschillende betaalmethoden overwegen om de betaling vooruw klanten te vergemakkelijken. Sommige betalingsmogelijkheden waaronder PayPal hebben hun eigen extra niveau van beveiliging die klanten aanmoedigt om hun aankoop voort te zetten zonder enige zorg.

Ik hoop dat je nu begrijpt hoe een beveiligde site vertrouwen op kan bouwen in de hoofden van uw klanten en dat vertaalt zich in een hogere conversie.

Bekijk meer informatie over de Outsourcing E-commerce Ontwikkeling, WooCommerce webshop Ontwikkeling en OpenCart Specialist.

Reacties

I like the work you do so thumbs up

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d33229
Onthoud mijn gegevens!