Investeer in mobiele app ontwikkeling om je e-commerce sales te verhogen

Online winkels hebben een sterke stijging van  klanten gezien in 2016 als meer en meer klanten kiezen voor online winkelen om de drukte van bakstenen en mortiere winkels te vermijden. Online winkelen maakt het mogelijk om gemakkelijk gebruik te maken van de speciale aanbiedingen zonder de enorme mensenmassa te trotseren. Bovendien heeft de mobiele e-commerce de e-commerce websites overtroffen als het gaat om het genereren van inkomsten. Dus, neem contact op met een mobiele app ontwikkeling agentschap voor het maken van uw e-commerce app.

  

De mobiele app als enige scenario

Als u een e-commerce startupbent dan zou je denken waarom zou ik niet alleen een app-only e-commerce winkel worden. Het leven is te kort om altijd alleen van je eigen foutente leren; dus moet je ook leren van anderen. Bijvoorbeeld, Flipkart volgde deze weg alleen om haar concurrent Amazon India in staat stellen de concurrentie voor te blijven. Hoewel u een deel van de wereld met een mobiele app zoals Flipkart kunnen bereiken,  was het nog te vroeg voor hen om alleen op de desktop-only klanten te richten. De meeste gebruikers geven de voorkeur aan het winkelen via een speciale mobiele app maar de klant van vandaag begint vanaf één apparaat en eindigt bij een ander. Je moet de reis van de klant begrijpen en in kaart brengen om hen te begeleidennaar de actie die u wenst dat ze uitvoeren.

Aanbevolen tekst–Maak gebruik van Visual Recognition Mobile App voor uw bedrijf

Zie ook-  Maak gebruik van Visual Recognition Mobile App voor de verbetering van uw bedrijf

Waarom mobiele app boven een responsieve website

Vervolgens kunt u het ontwikkelen van een responsieve e-commerce website overwegen om een one-size-fit-all benadering te maken. U moet een aantal redenen weten waarom online shoppers de voorkeur geven aan mobiele apps over mobiele websites. Mobiele apps kunnen gebruik maken van de inheemse kenmerken van smartphones zoals GPS, Bluetooth, camera, enz. Ze bieden gebruikers een probleemloze kassa en betalingen en gebruikers vinden het heel flexibel in vergelijking met mobiele websites. E-winkels zijn gemakkelijker te navigeren via mobiele apps in plaats van een mobiele website op een smartphone browser.

Gepersonaliseerde gebruikerservaring

Een ander voordeel van mobiele apps is dat het u toestaat om de winkelervaring van uw klanten the personaliseren door push-notificaties te sturen over nieuwe artikelen of promoties. U kunt uw mobiele applicatie-ontwikkelaar vragen om mobile analytics instrumenten te integreren in uw e-commerce mobiele app om het koopgedrag van uw klanten beter te begrijpen. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om gepersonaliseerde aanbiedingen te sturen naar uw klanten en de verkoop te stimuleren.

Bekijk meer informatie over de Outsourcing Mobiele Applicatie Ontwikkeling, Mobiele Applicatie Specialist en iPhone app Ontwikkeling.

Reacties

I appreicate the work done and its cool

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
46d9f2
Onthoud mijn gegevens!