Maak gebruik van Visual Recognition Mobile App voor de verbetering van uw bedrijf

Moderne bedrijven worden geconfronteerd met de uitdaging om de data effectief te benutten , meestal in de vorm van foto's, om hun best mogelijke voordeel te bereiken. De Watson Visual Recognition Service stelt mobiele app ontwikkeling experts in staat om applicaties op maat van uw zakelijke behoeften te creëren.

Visuele herkenning

Door het gebruik van deep learning algoritmen analyseert visuele herkenning afbeeldingen om inzicht te krijgen op uw visuele inhoud. Het biedt u een platform om een enkel beeld te begrijpen, afbeelding bibliotheken te begrijpen, en stelt u in staat om custom classifiers te creëren voor uw bedrijf specifieke behoeften. Visuele herkenning kan de volgende taken met een beeld uitvoeren:

  • Het kan de klasse taxonomie en de beschrijving genereren.
  • Als het beeld deel uit maakt van de mens dan kan het leeftijd, geslacht en celebrity-status van de persoon in het beeld identificeren.
  • Het kan ook gezichten detecteren en taggen.
  • Het kan afbeeldingen vinden die vergelijkbaar zijn met deze afbeelding.
  • Optische tekenherkenning uitvoeren

Toepassing van visuele herkenning binnen Industrieën

De visuele herkenning dienst kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen in de volgende verschillende industrieën:

Zie ook- Mobiele app ontwikkelings trends die zullen heersen in 2017

Onderwijs

Als u actief bent in de onderwijssector dan kunt u een image-based applicatie ontwikkeld krijgen van een mobiele app ontwikkeling consultancy en het gebruiken voor het opleiden over taxonomieën. U kunt ook educatief materiaal over soortgelijke onderwerp vinden met behulp van deze app.

Verzekering

Met een app afgestemd op de behoeften van de verzekeringssector, kunt u deze gebruiken om de claims sneller te verwerken. De app zal u helpen om claims sneller te verwerken door met behulp van beelden een snelle indeling van conclusies te maken in verschillende categorieën

Manufacturing

U kunt ervoor zorgen dat de producten correct op een assembly line worden gepositioneerd door ze te vergelijken met beelden van een productie-omgeving..

Retail

Retailers kunnen investeren in een mobiele app met visuele herkenning. Hun klanten kunnen zoeken naar hun favoriete outfits met behulp van een foto en retailers kunnen de zoekgegevens gebruiken om die items in hun voorraad te leggen.

Zoals reeds vermeld kan deze dienst gebruikt worden om beelden te taggen, kunnen bedrijven het gebruiken voor het coderen van beelden en snel beslissingen nemen op basis van deze gegevens en het creëren van consumable data. Dit waren slechts enkele use cases.

Bekijk meer informatie over de Outsourcing Mobiele Applicatie Ontwikkeling en iPhone app Ontwikkeling.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a2c5df
Onthoud mijn gegevens!