Mobiele app ontwikkelings trends die zullen heersen in 2017

Technologische vooruitgang brengen drastische veranderingen mee in de wijze waarop de huidige technologie wordt gebruikt. Zij beslist ook of de huidige technologie een trend zal zijn of komt te vervallen. Bedrijven die snel en gemakkelijk kunnen aanpassen aan dergelijke veranderingen floreren anders kunnen ze de concurrentie niet bijhouden. Laten we kijken naar de trends waarvan we verwachten dat ze de overhand nemen in het komende jaar:

  

Versnelde groei van Enterprise Mobiele Apps

Voor de werkplek optimalisatie en verbetering van medewerkertevredenheid, hebben meer en meer bedrijven interesse getoond in het gebruik van enterprise mobiele apps in het jaar 2016. Deze trend gaat steeds sneller en nu willen zelfs kleine bedrijven samen met grootschalige bedrijven enterprise mobility oplossingen bouwen voor het stroomlijnen van hun bedrijfsvoering en een betere betrokkenheid van medewerkers. Deze trend zal verder toenemen in het komende jaar en nog meer bedrijven zullen enterprise mobility oplossingen omarmen.

Zie ook- 3 Vereisten voordat u begint met Mobile App Development

Toename In Wearable's en de connected apparaten

Het volgende grote ding in de technologische wereld the Internet of Things - fysieke apparaten geïntegreerd met sensoren of software voor het initiëren van verbinding met andere items - heeft een aanzienlijke groei gezien in dit jaar. Deze apparaten hebben vaker goedkeuring gevonden in de gezondheidszorg en de medische sector, maar ze zullen grenzen verder gaan uitbreiden naar verschillende andere sectoren in 2017 daarnaast krijg je ook met meer geavanceerde gadgets te maken.

Augmented en virtual reality zal zijn grenzen uitbreiden

Dit jaar zijn we getuige geweest van AR en VR-revolutie in mobiele apps van de detailhandel en gaming sector bijv. het spel Pokémon Go heeft de geest van gaming liefhebbers aangevuld. Het goede nieuws is dat deze technologie niet beperkt is tot de gaming-industrie alleen maar de uitbreiding van zijn grondgebied naar andere sectoren. Mobiele applicatie specialisten helpen bedrijven om ervaringen van klanten te verbeteren door de integratie van AR en VR-functies in apps en in het komende jaar zullen we meer te zien van deze mobiele apps voor de vastgoedsector, waaronder op afstand lerende programma's.

UX blijft de Focus

Omdat klanten koningen zijn, hebben bedrijven steeds hun focus gehouden op user experience (UX) en mobiele applicatie specialisten hebben dus met hun hersencellen geoefend om met creatieve ontwerpen te komen die de user experience te vergroten. Het wordt verondersteld dat deze trend voor altijd zal bestaan, omdat de klant voor altijd prioriteit zal blijven.

App Beveiliging krijgt voorrang

In het recente verleden zijn er een flink aantal incidenten geweest waarbij mobiele applicaties steeds getroffen werder door hackers en sindsdien is het een grote zorg voor de meerderheid van de bedrijven geweest. Dit vereist passende veiligheidsmaatregelen voor een betrouwbare werking van mobiele applicaties. Daarom zullen bedrijven in 2017 oprechte inspanningen leveren om hun mobiele applicaties veilig te stellen.

Trends zegevieren en vervagen, maar je hebt de mogelijkheid om je snel aan te passen aan nieuwe veranderingen en te profiteren van die verandering dan zou je als een winnaar kunnen eindigen. Raadpleeg de mobiele applicatie-ontwikkeling agentschappen voor meer informatie over trends in mobiele app ontwikkeling voor 2017.

Bekijk meer informatie over de Mobiele Applicatie Specialist, iPhone Application Ontwikkeling en Outsourcing Android Applicaties

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d21ae4
Onthoud mijn gegevens!