Verwen je gebruikers met alle voordelen van de mobiele app

Mobiele gebruikers en het gebruik van mobiele apps groeien enorm naarmate de dagen vorderen. Nu gebruikers afhankelijk zijn van hun mobiel voor al hun wensen, ligt de focus op de verbetering van het individuele aspect dat de gebruikservaring creëert. Uitstekende UX onderscheidt succesvolle apps van de mislukte.

  Hier zijn een aantal tips voor een succesvolle mobiele app:

Simpele interface voor de gebruiker:

Het belangrijkste doel van een app is om zoveel mogelijk klanten aan te trekken. Daarom moet de interface voor gebruikers niet overweldigend zijn.

In plaats daarvan moet hij zo simpel mogelijk zijn om onderzoek binnen de app mogelijk te maken. Geef bezoekers niet teveel opties, want dat werkt alleen maar verwarren. Het verhoogt het risico om ze kwijt te raken. Een mobiele interface voor gebruikers moet aan bepaalde regels voldoen.

Stroomlijn de content:

Mensen willen geen hele boeken lezen op hun mobiele apparaat. Ze gebruiken hun mobiele apparaat om naar producten en diensten te zoeken en om beslissingen te maken. Houd de concent daarom kort en simpel en geef alleen informatie die relevant is voor het product.

80/20 regel:

Over het algemeen gebruikt 80% van de gebruikers maar 20% van de functies die een app biedt. Als een merk over een online website beschikt, kan het bepalen hoeveel procent wordt gebruikt door de kijken naar de manier waarop klanten interactie hebben met de website. Deze informatie helpt om de feature set te verkleinen en ervoor te zorgen dat de belangrijkste 20% gemakkelijk en intuïtief te gebruiken is.

Makkelijk navigeren:

Maak de navigatie gemakkelijk voor de gebruiker: help hem om met het grootste gemak van het ene naar het andere scherm te gaan of van de ene feature naar de andere. Ontwikkel de navigatie zodat zelfs een driejarige het hem kan gebruiken. Maak de leercurve korter en maak hem meer intuïtief.

Kies je klanten goed:

Je levert een uitstekende gebruikservaring door de gebruikers van je app te kennen. Ontwikkel de app door te bepalen wat de leeftijd, het geslacht, de cultuur, het gedrag met technologie, etc. is van de gebruikers. Hiermee kun je de app ontwerpen naar de wensen van de potentiële klanten.

Bouw een vertrouwensband op:

Zorg dat de bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over zaken als privacy of spam. Verzamel niet meer informative over hen dan noodzakelijk is. Beperk het tot hun namen of e-mailadressen. Bouw vertrouwen op door hun informatie vertrouwelijk te houden. Dit zorgt voor vertrouwen in het merk en zorgt ervoor dat de klanten blijven.

Optimaliseer de push notificaties:

Push notificaties worden vervelend als ze te vaak worden verstuurd. Wees voorzichtig met de triggers voor notificaties, zodat ze niet opdringerig worden. Ontwikkel ook een optie voor gebruikers om de push notificaties volledig uit te schakelen.

Behandel gebruikers als een integral onderdeel van de productstrategie, om zo meer gebruikers aan te trekken en de winst te verhogen.

Bekijk meer informatie over de Mobiele Applicatie Ontwikkeling, Mobiele Applicatie Specialist en iPhone Application Ontwikkeling. De expertise van de auteur wordt echt gewaardeerd door kijkers.

Reacties

It is one of the most popular hacking android apps which helps you to hack your desirable games and gets you unlimited lives.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
331734
Onthoud mijn gegevens!