Vijf tips om je E-Commerce Website de wereld in te sturen

De digitale wereld biedt steeds meer mogelijkheden en bijgevolg is het noodzakelijk om een online shop, of e-commerce website te ontwikkelen om deze nieuwe, buitenlandse markten te bereiken. Maar wanneer voldoet je website aan de voorwaarden om succesvol te zijn? Onderstaande tips  kunnen u helpen.

  

Analyse van vraag en aanbod

Om uw e-shop succesvol online te lanceren bij internationale markten moet u eerst de lokale markt onderzoeken. U zou hierbij een kijkje kunnen nemen bij de lokale concurrenten alsook het consumentengedrag en de prijsstelling observeren. Kennis van lokale vraag en aanbod is immers essentieel om uw producten online te kunnen verkopen.

Zie ook-  Hier zijn de meest vruchtvolle tips om je ecommerce te boosten voor 2016

Lokaliseer je product

Vooraleer u uw producten online aanbied op internationale markten is het nodig lokale voorkeuren na te gaan en zich hierop af te stemmen. Een culturele eetlust kan u bijvoorbeeld niet veranderen door middel van agressieve marketing of enkel prijsgericht te gaan werken. Juist hierdoor zijn veel Amerikaanse bedrijven er niet in geslaagd hun betstaande producten op nieuwe markten te lanceren. Een goed voorbeeld is de mislukte poging van Mattel om Barbie te lanceren in China reeds vele jaren geleden vermists de toen heersende culturele verschillen vertoonden ten op zichte van de Amerikaanse.

Werk op site lokatie

Zorg ervoor dat de boodschap achter het product niet verloren gaat in de vertaling naar de lokale taal. Immers, na vertaling moet deze boodschap nog steeds aantrekkelijk zijn voor lokale gebruikers in termen van taal, stijl, toon, terminologieën en koopgedrag. Maak niet de fout door blind te vertrouwen op ‘Google Translate’ maar huur een lokaal team in dat zich inzet voor de productswijzigingen naar de lokale markt.

Pas je prijzen aan

Indien u uw prijzen manueel aanpast, hou dan rekening met de kost om het product te fabriceren, buitelandse exporttaxen, de prijzen van de concurrent, lokale taxen en regelgeving en de prijs die uw huidige klanten betalen. Probeer ook zoveel mogelijk betalingsmogelijkheden voor uw klanten te voorzien.

Stel prioriteiten vast op privacyvlak van de klanten

Indien u met uw webshop de globale markt opgaat moet u rekening houden met de privacy van uw klanten om een goede relatie te bekomen. Verzeker ze ervan dat hun persoonlijke gegevens niet gebruikt zulen worden voor andere doeleinden zonder hun goedkeuring. Investeer ook zeker in de nodige middelen om je website veilig te maken.

Om uit te breiden in deze online wereld is het belangrijk om alle vernoemde factoren in rekening te brengen. Daarnaast is het ook aangeraden verschillende CMS systemen te overlopen waarmee u uw webshop opbouwt. Zo bied Magento professionele begeleiding aan voor uw webshop.

Bekijk meer informatie over de Outsourcing E-commerce Ontwikkeling, Freelance E-commerce Ontwikkeling  en Magento Certified Solution Specialist. 

Reacties

Get the collection of happy new year wallpapers, quotes, greeting card etc for your loved ones.

Nokia D1c Latest News on NDTV Gadgets360.com. Find Nokia D1c News Articles, Video Clips and Photos, Pictures on Nokia D1c and see more latest updates, ...

ipl live

Nokia 3310 Latest News on NDTV Gadgets360.com. Find Nokia 3310 News Articles, Video Clips and Photos, Pictures on Nokia 3310 and see more latest updates, ...

Wow! this post is really amazing and I appreciate the work

Awesome

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
0e5897
Onthoud mijn gegevens!